Syscom uspěl na Slovensku

Školení na „integrovaný systém řízení kvality“ byl součástí akce, kterou společnost SYSCOM SOFTWARE uskutečnila ve slovenském Senci. Všichni účastníci se shodli na tom, že průběh čtyřdenní „invaze“ na Slovensko byl velice vydařený.Školení na „integrovaný systém řízení kvality“ byl součástí akce, kterou společnost SYSCOM SOFTWARE uskutečnila ve slovenském Senci. Všichni účastníci se shodli na tom, že průběh čtyřdenní „invaze“ na Slovensko byl velice vydařený.

12. 9. 2016

Syscom uspěl na Slovensku

Šlo totiž nejen o samotné školení, rozložené do dvou dnů, ale také o pravidelné celofiremní výjezdní setkání. Díky termínu 8. až 11. září, bylo krásně slunečné počasí. Což všichni ocenili o to víc, že místem pobytu byla senecká Sluneční jezera, takže mohlo dojít i na koupání. A zhusta na něj také docházelo. Pobyt na pláži a ve vodě byl totiž příjemnou změnou po školení, nebo po společném pátečním programu. Původně jím měla být, kromě prohlídky Starého města i návštěva  Bratislavského hradu.

Jenže ve stejnou dobu, kdy do Bratislavy mířil SYSCOM SOFTWARE, mířily do města na svůj summit i politické špičky Evropské unie. Což znamenalo uzavření hradu pro návštěvníky.

„Naštěstí jsme si to včas uvědomili a měli tak možnost najít náhradní řešení,“ konstatuje spokojeně ředitel firmy Kamil Bouška. Tím se stala návštěva vinařství Karpatská perla v Šenkvicích.

„A byla to výborná volba,“ hodnotí spokojeně Jaroslav Březina, který za organizaci výjezdu odpovídal. Ve zcela moderně zařízeném vinařství, které dubové sudy pro některé své produkty dováží z Francie, začala prohlídka výstupem na rozhlednu. To proto, aby návštěvníci mohli spatřit všechny viniční tratě, které má podnik rozeseté po širokém okolí. Bonusem byl výhled na krásné panoráma Malých Karpat.

Při procházení moderních hal, s počítačově řízenou vlhkostí vzduchu, se mezi nerezovými tanky návštěvníci dozvěděli i to, proč se dubové sudy dováží tisíce kilometrů z Francie.

„ Důvod je jednoduchý  - na výrobu barikových sudů nelze použít ledajaké dubové dřevo, nejlépe z určité lokality či kontinentu a nejméně 70 až 100 let staré“ popisuje prokurista Vladimír Němec výše uvedené.

Degustace, která nemohla chybět, byla příjemná nejen po stránce ochutnávaných vín, ale i rozmanitých pochutin k zakousnutí. S příjemně naladěnými útrobami se pak česká výprava přesunula do Slovenského grobu, kde na ní již čekaly husiace hody. Program pak správně pamatoval i na pohybovou aktivitu, jíž byla procházka s průvodcem po bratislavském Starém městě.

Po návratu do hotelu Koliba ovšem nezbylo, než se přeladit na jinou notu. Na všechny totiž čekala druhá část školení s neodolatelným názvem Integrovaný systém řízení kvality. Večer pak příjemně vyvrcholil husarským kouskem nejmenovaného kolegy, který měl důvod k oslavě. Aby se o svoji radost podělil i s ostatními, zaplatil všem večeři. Děkujeme, Martine!

Již nepovinná sobota se nesla v duchu procházek a relaxace na pláži a v jezeře. A v neděli, jak jinak, již byl na programu odjezd do vlasti.