SYSCOM jel na školení lanovkou

„Čtyřdenní pobyt na Černé boudě v Krkonoších má tu výhodu, že spojení se světem zajišťuje jen lanovka. Takže vám odtamtud nikdo neuteče,“ říká se smíchem Jaroslav Březina, který má organizaci firemních školení v SYSCOM SOFTWARE na starosti.

22. 3. 2016

SYSCOM jel na školení lanovkou

Do izolovaného horského hotelu letos dorazilo 44 „Syskomáků“. Bez rodinných příslušníků a s vidinou čtyřdenního školení na téma „Integrovaný systém řízení kvality“.

Lanovka účastníky vyvezla do výšin ve čtvrtek odpoledne 11. února. Ubytování příjemné, personál milý. Jakby také ne, když sem společnost jezdí na své zimní „soustřední“ již šest let. Ve čtvrtek byla v plánu jediná oficiální věc a tou bylo úvodní slovo a seznámení s programem školení, po kterém následovala společná večeře, tedy raut.

V pátek ráno dorazilo – opět lanovkou – kompletní vedení a v přednáškové místnosti vypuklo školení. „Rádi bychom přijeli již ve čtvrtek, ale pracovní povinnosti nám to nedovolily,“ konstatoval ředitel SYSCOM SOFTWARE Kamil Bouška. S ohledem na nové zaměstnance, které společnost přijala v loňském roce, si všichni zopakovali podrobně vše potřebné, bez ohledu na to, jak dlouho ve firmě působí. Po školení lyžující kolegové využili volný čas k projetí se na sjezdovce nebo na výšlap na běžkách.

Zranění se „Syskomákům“ vyhýbala a tak se všichni mohli věnovat jen příjemným věcem. Nedělní odjezd lanovkou proběhl, stejně jako celé školení, v příjemném poklidu.

Příští výjezdní školení čeká zaměstnance SYSCOM SOFTWARE od 8. do 11. září v Senci.​